Yeni Çözüm Ortağımız: Evleniyooruz.Biz

İSTDO ile çözüm ortağı mutabakatına varan Evleniyooruz.Biz sosyal medya sitesi düğün ve toplantı salonlarına internette doğru tanıtım ve yepyeni bir Web Sitesi sahibi olma fırsatı sunuyor.

Türkiye'de en çok takip edilen çiftlere özel olan sosyal medya sitesi www.evleniyooruz.biz Ağustos 2016'da yayın hayatına başlayıp birinci yılını tamamlamadan bile 1000 üzeri haber aylık 50.000 üzeri ziyaretçi ve Google 'da endekslenmiş 117.000 üzeri içeriği ile evlilik piyasasına çok güçlü bir giriş yaptı.

Çiftlere özel olan site hem çiftlerin Facebook, İnstagram veya Twitter'da olduğu gibi zaman geçirebileceği kendi iletilerini, fotoğraf ve videolarını paylaşabileceği bir platform sunarken diğer tarafta her gün Evleniyooruz.Biz veya Firmalar tarafından paylaşılan haberler ile içeriğini güncel ve çiftlere özel tutuyor.





Tüm haberler Google'da

Evleniyooruz.Biz 'de paylaşılan tüm haberler Google'da yer alıyor. Böylelikle Evleniyooruz.Biz 'e kurumsal üye olan düğün ve toplantı salonlarının da yapacağı paylaşımlar her hafta Google'da yer almaya başlayacak bundan sonra! Statik düğün ilan sitelerinin abartılı fiyatlarından uzaklaşmak, Google reklamları ile haksız rekabete yol açan işletmelerin tekelinden kurtulmak ve kendi özgür çabası ile başarılı olmak isteyen İSTDO üyeleri için ücretsiz sosyal medya ve internet danışmanlık hizmeti de sunan Evleniyooruz.Biz en iyi çözüm ortağınız olacaktır.

Web Sitesi Hediye

Tüm hizmetlerin yanı sıra Evleniyooruz.Biz 'e kurumsal üye olan düğün ve toplantı salonlarına İSTDO ile yaptığı özel anlaşma sayesinde tamamen ücretsiz yeni bir Web Sitesi tahsis edecek!
Evleniyooruz.Biz 'e ulaşmak için bilgi E-Posta adresi: info@evleniyooruz.biz