Oda Toplantılarımız Devam Ediyor

Odamız bölge toplantılarına PENDİK-KARTAL-MALTEPE-KADIKÖY ve TUZLA ilçeleri ile devam etti. 31 Temmuz 2018 Salı günü Maltepe Gülşah Düğün Salonunda gerçekleşen kahvaltılı toplantımıza ilgi oldukça yoğundu. Oda Başkanımız Adem Sönmez’in başlattığı toplantımız Yönetim kurulumuzun üyelerimiz ile tanışması ile devam etti.

Bölgedeki sorunların ele alındığı toplantıda özellikle kaçak düğün yapan cafe ve derneklerin denetlenmesi, KDV oranlarının düşürülmesi gibi sorunlar ön plana çıktı. Başkan Adem Sönmez üyelerimizin sorunlarının çözümü için burada olduklarını sorunları hep beraber çözeceklerini belirtti. Yapılacak tüm çalışmaları üyeler ile paylaşıp bilgilendirme yapacaklarını belirten Başkan Sönmez kaçak düğün yapan işletmelerin Whatsup ihbar hattı ile odaya bildirilmesini talep etti.

Toplantıda İSTDO Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Sercan ERYILMAZ Sayın Rıza BAŞHAN, Sayın Erdinç BOY Sayın Çetin SAĞLAM ve Sayın Engin DÜZ hazır bulundular. Ev sahipliklerinden dolayı Başkan Vekilimiz Sercan ERILMAZ ve Gülşah Düğün Salonu Çalışanlarına Teşekkür Ederiz.