K.ÇEKMECE BÖLGE TOPLANTISI YAPILDI

Odamız Yönetim Kurulu Bölge Toplantıları yapmaya devam ediyor. 15 Mart 2018 Tarihinde K.Çekmece Tepeüstü'nde bulunan Şölen 2 Davet Salonunda K.Çekmece ve Başakşehir ilçe toplantısını kahvaltılı olarak gerçekleştirdi.

Üyelerimizin yoğun ilgi gösterdiği Tanışma ve İstişare toplantısı çok verimli geçti. Oda Başkanımız Adem SÖNMEZ'in açılış konuşması ile başlayan toplantı Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Üyelerin tanışması ile devam etti.

Başkan Adem SÖNMEZ yapılacak çalışmalarda BİZ olduğumuz zaman daha kesin sonuçlar alınacağını belirterek bu tür toplantıların ziyaretler ile destekleneceğini belirtti. Yeni İlçe temsilcilerinin İlçe saloncularının kendi önerileri ile belirlenmesi için form doldurularak bölgedeki ana sorunların tespit edilmesi içinde ayrıca çalışma yapıldı. Toplantıya Oda Başkanımız Adem SÖNMEZ ve Yönetim Kurulu üyelerimizden Erdinç Boy, Rıza Başhan, Engin Düz ve Halil Bayar ile Denetim Kurulu üyemiz Şükrü Çelik Hazır bulundular. Üyelerin özellikle Ruhsatsız çalışan işletmeler hakkında gerekli çalışmaların yapılması talepleri Oda Yönetim Kurulu tarafından not alındı.