2019 YILI İLK BÖLGE TOPLANTISI YAPILDI

Arnavutköy-Sultangazi-Gaziosmanpaşa-Eyüp-Bayrampaşa-Fatih ve Zeytinburnu İlçelerini kapsayan Bölge Toplantımız 30 Ocak 2019 Çarşamba Günü Saat:10.30 Kahvaltı olarak Küçükköy Boy Wedding Davet Salonunda kahvaltılı olarak gerçekleştirildi. Başkan Adem Sönmez Açılış konuşmasında Bölgedeki sahada gezdiği dönemde faaliyet konusu dışında organizasyon yapan işletmeler, İmar İskan affıyla ruhsatlandırılamayan Salonlar ve Canlı müzik ruhsatı konusunda sıkıntılar yaşanıldığını ve akabinde İmar İskan affı yasası hakkında titizlikle çalışıldığını konu ile ilgili Ankara’da görüşme gerçekleştirileceğini açıkladı.

Canlı Müzik ruhsat sorununun Bayrampaşa bölgesinde tamamen çözüldüğünü belirten SÖNMEZ Faaliyet konusu dışında düğün nişan kına organizasyonu yapan işletmelere yapılan yaptırımların örnek yazılarını göstererek Whatsapp ihbar hattı üzerinden Odamıza Bildirilebileceğini ve çalışmalarımıza destek verebileceklerini belirtti. 

Geniş bir katılımın gerçekleştiği toplantımızda Oda Başkanımız Adem SÖNMEZ, Başkan Vekili Sercan Eryılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Engin Düz-Erdinç Boy-Çetin Sağlam-Rıza Başhan  Yüksel Uygun ve Genel Sekreterimiz Ahmet Batmaz hazır bulundular.