TİLİA SANDALYE İLE ÇÖZÜM ORTAKLIĞI

Düğün salonlarımızın en önemli demirbaşlarından olan Sandalyelerimizin daha uygun vade ve fiyatlar ile alınabilmesi için Odamız 31 Mayıs 2018 tarihinde Savaş Plastik A.Ş. (Tilia Sandalye) firması ile Çözüm ortaklığı anlaşması yapmıştır.
Savaş Plastik A.Ş.’nin sponsorluğunda Boğazda teknede gerçekleşen İftar Organizasyonu ile yapılan çözüm Ortaklığı Bugüne kadar Oda ve Dernek Organlarında görev almış Yöneticilerimiz ve bölge temsilcilerinin huzurunda gerçekleşti.

Çözüm Ortaklığının detayları ile ilgili konuşma yapan İstdo Başkanı Adem SÖNMEZ, Oda ve Dernek Üyelerimizin her türlü tedarik ürününü daha uygun fiyat avantajları ile alabilmeleri için bu tür çalışmaların devam edeceğini, ve bu çözüm ortaklıklarının Şeffaf bir şekilde tüm üyelerin bilgisi dahilinde yapılacağını belirtti. Sandalye salonlarımızdaki en önemli demirbaş ve aksesuarların başında geliyor diyen Başkan Sönmez bir o kadarda maliyeti yüksek olan bu demirbaşın bundan böyle İstdo Üyelerine daha uygun satış şartları ile sunulacağını belirterek Hem İftar Organizasyonu için hem de çözüm Ortaklığı anlaşması nedeni ile Savaş Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı Sayın Mustafa Savaş’a ve Savaş Plastik Satış Müdürü Soner Başbay’a çok teşekkür etti. Çözüm Ortaklığı Protokolü İstdo Başkanı Adem SÖNMEZ ve Sayın Soner Başbay’ın imzaları ile hayata geçirildi. Anlaşama ile ilgili Soner Başbay’da bugüne kadar İstdo ile olan Gönül birlikteliğimiz resmiyete dönüştü diyerek bundan böylede her türlü desteği İstdo ve İstdod üyelerine vereceklerini belirtti.

Tilia Sandalye İletişim
0212 422 34 06
0533 305 04 23

www.tilia.com.tr