ODAMIZ BÖLGE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

Odamız bölge toplantılarına ÇEKMEKÖY- ÜMRANİYE-ÜSKÜDAR-SANCAKTEPE-SULTANBEYLİ-ATAŞEHİR Bölgelerinde 26.09.2018 tarihinde SEMAZEN Düğün Salonunda gerçekleşen kahvaltılı toplantı ile devam etti. Oda Başkanımız Adem Sönmez’in başlattığı toplantımız Yönetim kurulumuzun üyelerimiz ile tanışması ile devam etti.

Bölgedeki sorunların ele alan Başkan Adem Sönmez üyelerimizin sorunlarının çözümü için burada olduklarını sorunları hep beraber çözeceklerini belirtti. Şubat ayından Eylül ayına kadar yapılan faaliyetler raporlaştırılarak üyelerimizin masalarına dağıtıldı. Bölgede yapılan denetimlerin ardından yaptırım uygulanan tüm kaçak çalışan işletmeler ile ilgili bilgi verilerek devam eden toplantıda, bundan sonra yapılacak tüm çalışmaları üyeler ile paylaşılıp bilgilendirme yapacaklarını belirten Başkan Sönmez kaçak düğün yapan işletmelerin Whatsapp ihbar hattı ile odaya bildirilmesini talep etti.

Toplantıda İSTDO Başkan Vekilimiz Sayın Sercan ERYILMAZ İSTDO Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Rıza BAŞHAN, Sayın Erdinç BOY Sayın Çetin SAĞLAM Sayın Engin DÜZ ve Oda Genel Sekreterimiz Sayın Ahmet BATMAZ hazır bulundular. Ev sahipliklerinden dolayı Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Nuh GERGİN’e ve Semazen Düğün Salonu Çalışanlarına Teşekkür Ederiz.