Odamız Bölge Toplantılarına Kağıthane - Şişli - Beyoğlu - Sarıyer ilçeleri ile devam etti.

Odamız Bölge Toplantılarına Kağıthane - Şişli - Beyoğlu - Sarıyer ilçeleri ile devam etti. 06.04.2018 Cuma günü Palmiye Düğün Salonunda gerçekleşen toplantımıza ilgi oldukça yüksekti. Oda Başkanımız Adem Sönmez'in Oda üyelerini selamlaması ile başlattığı toplantımızda Yönetim Kurulumuzun ve Üyelerimizin tanışması ile devam etti.

Bölgede en belirgin sorunların başında özellikle Belediyenin toplamış olduğu çöp vergisinin, salonların m2 bazında toplanıyor olması ve fiyat tarifelerine uyulmaması dikkat çekti. Üyelerimizde gelen sözleşmeler konusunda tüm işletmelerin aynı sözleşmeyi kullanarak birlik olunması gerektiğini vurgulayan öneri Oda Başkanımız tarafından oldukça sıcak karşılandı. Başkanımız Sönmez, soruları dinledikten sonra tüm içtenliği ile sorunların çözülmesi için ellerinden geleni yapacağını belirtirken, Oda Üyeleri ile birlikte hareket ederek Odayı birlikte yöneteceklerini belirtti.

Ayrıca Oda Başkanımız Sönmez, kaçak düğün yapan cafe, dernek gibi işletmeler için Whatsup ihbar hattını duyurarak, Odamıza bildirim yapılmasını talep etti. Toplantıda İSTDO Yönetim Kurulu Üyeleri Sercan Eryılmaz, Rıza Başhan, Engin Düz, Erdinç Boy ve aynı zamanda bu toplantı için bizleri salonunda misafir eden Çetin Sağlam toplantıda hazır bulundular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.