İSTDO VE COCA-COLA İŞ BİRLİĞİ

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmecileri Esnaf Odamız kurulduğu günden bu yana Düğün&Davet Salonlarımızın ikram seçeneklerinin kalitesinin arttırılması konusunda çalışmalar yapmıştır.

Salonlarımıza ikram edilecek meşrubat konusunda Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. ile anlaşma yapılmıştır. Sadece Oda ve Dernek üyelerimizin yararlanacağı bu işbirliği kapsamında Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. 250 ml gazlı, gazsız şişe ürünlerini, 300 ml geri dönüşümlü gazlı şişe ürünlerini, 330 ml kutu ve pet gazlı, gazsız ürünlerini, 1 lt pet - 1lt tetra gazlı, gazsız ürünlerini , 1,5 lt pet gazlı, gazsız ürünlerini, 330 ml şişe-330ml-500ml-1lt ve 1,5 lt Damla su ürünlerini ve 200 ml Damla minera soda ürünlerini özel iskontolar ile alınabilinecektir.

Salonlarımızda müşterilemize Coca-Cola gibi çok bilinen bir markanın ürünlerini sunmamız işletmelerimize önemli avantaj sağlayacaktır. Düğün ve davet sektöründe işletme olarak faaliyet gösteren, Coca-Cola'nın markalarının da tercih edildiği otel, sosyal tesis ve tarihi mekanlarla olan rekabette bizleri daha güçlü kılacaktır.

Bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. siparişlerini aşağıda detayları belirtilen ilrtişim numaralarından vereceklerdir;

İLÇE ADI                  İLETİŞİM NO

ANADOLU YAKASI 0216 528 41 47

AVRUPA YAKASI 0216 528 26 60