İSTDO BÖLGE TEMSİLCİLERİ ABANT'TA BULUŞTU

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu işletmecileri Esnaf Odası 24 / 25 Mart 2015 tarihlerinde Bolu Abant Büyük otelde İstdo'nun kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış Yönetim ve Denetim Kurulunda görev almış üyeleri, Bölge temsilcileri ve Görevdeki Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin katılımı ile Eğitim ve İstişare toplantısı gerçekleştirdi. 36 Üyenin katıldığı toplantıda Mesleğin gelişimi, geleceği, sorunları masaya yatırılarak istişareler gerçekleştirildi .

Ayrıca Satış, Pazarlama, Yeni Pazar Yaratma ve Halkla ilişkiler konularında İş Geliştirme ve Psikolojik Strateji Uzmanı Sevda GÜNER 4 saatlik bir sunum yaparak toplantıya renk kattı. Konukların ilgi ile takip ettikleri toplantıda görüşlerini aldığımız üyeler Eğitim ve İstişare Toplantısının çok faydalı olduğunu belirtiler.

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELERİMİZ; Başkanımız Ümit Yaşar Demir, Başkan vekilimiz Binali Uçak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ercan Boy, Mehmet Taşkın, Sercan Eryılmaz, Adem Sönmez ve Tuncay Ceran, Denetim Kurulu üyelerimiz Namık Özgül, Engin Düz ve bölgelerini temsilen Kenan Ünsal, Kenan Düz, Erdinç Boy, Hamdi Aşan, Erdinç Boy, Hüseyin Dolaş, Süleyman Karakuş, Cengiz Başpehlivan, Hamdi Aşan, Celal Kaya, Zakir Koçak, Zeki Sarıgöl, Dernek Yönetim Kurulu üyemiz Ayhan Boy, Ali Kılıç, Rüstem Arslan, Şener Arslanoğlu, Rıza Başhan, Ertuğrul Moral, Erdinç Yılmaz, Hacı Şimşir, Ercan Eşsizoğlu, Şükrü Çelik, Adem Demir, Ahmet Koçkara, Hasan Hüseyin Elçi ve oda Genel Sekreterimiz Ahmet BATMAZ