10. NCU EĞİTİM VE İSTİŞARE TOPLANTIMIZ ÇOK RENKLİYDİ

Odamızın her yıl gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirdiği Yıllık Eğitim ve İstişare Toplantımız 29 Nisan 2015 Çarşamba günü Topkapı LABELLA Davet salonunda gerçekleştirildi.

Sabah Saat 09.00 da kahvaltı ile başlayan toplantımızda Düğün Salonlarımıza ürün ve hizmet veren bir çok firma Stant kurarak destek verdiler. Saat:12.15 e kadar süren kahvaltı ve Stant ziyaretlerinden sonra Eğitim ve İstişare Toplantısına geçildi. İstanbul Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Genel Sekreteri Sayın Ömer DEMİR Ve Eğitim Müdürü sayın Muzaffer GARİP'in de katıldığı toplantıda Önce Yönetim Kurulu Başkan Vekili Binali Uçak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Adem Sönmez ve Ercan Boy'dan oluşan Divan heyeti yerine geçti. Divanın teşekülünden sonra Saygı Duruşu ve İstiklal marşından sonra Oda Başkanı Ümit Yaşar DEMİR açılış konuşmasını gerçekleştir. Başkan Demir açılış konuşmasında Öncelikle Ev sahipliği yapan Labella Davet Salonlarına ve tüm katılımcı Firmalara teşekkür etti. Başkan Demir konuşmasında kalitenin arttırılması gerektiğini belitti. Sektörümüze güçlü sermayelerin çok kaliteli mekanlar ile giriş yaptıklarını bunlar ile rekabet etmenin ancak kendimizi yenilemek ve değişime ayak uydurmak ile olacağını belirtti. Düğün Salonlarımızın Ruhsat sorunlarında da sona gelindiğini belirten Demir açtığımız davanın Danıştay'da olduğunu ve lehimize bir karar çıkacağının kanaatinde olduklarını belirtti. Kısa bir süre sonra düğün salonlarımızda denetimlere başlaycaklarını belirten Demir tüm işletmelerin eksikliklerini tamamlamalarını belirtti.

Başkan Demir'in konuşmasından sonra Müşteri memnuniyeti, satış ve pazarlama Konularında Uzman Akademisyen Sevda Güner Bir sunum gerçekleştirdi.

Sevda Güner'in sunumundan sonra yemeğe geçilerek toplantı sona erdi.

TEŞEKKÜRLERİMİZ....
Toplantımıza Ev sahipliği yapan Topkapı Labella Piremium Davet salonu Yönetim Kuruluna, Çözüm ortaklarımızdan olan Pepsi Cola ve Ülker Golf Dondurmalı Pasta Grubuna ve toplantımızda Yemek dağıtımını gerçekleştiren Nesil Catering Firmasına ve de toplantımıza Stant açarak büyük katkı sunan Sf Sandalye, Pako Digital, Buta davet Organizasyon By. Mustafa, Savaş Plastike, Aksa Elektrik Dağıtım ve Aksa Jeneratöre, Düğün Takip Firmasına, Kaya Foto Kitaba, Bayatlı Ticarete, Aspa Ticarete, Çetinler Börek Baklavaya, Musti Müziğe, Tadıms Kuru Pastaya, Talia Organizasyona, Thales Pırlantaya, Raxs Konfeti Volkan Ticarete, Paylaş Coma, Konsept Dekora, Şamdancı Hamdi Aşana ve Sıla Pazarlamaya sonsuz teşekkür ederiz.